Menukaart

Traditionele en huisgemaakte gerechten uit de Nederlandse keuken

Bij The Pantry proeft u hoe de Nederlandse keuken smaakt. Wij serveren verse, huisgemaakte gerechten gebaseerd op traditionele recepten. Kom oer-Hollands lunchen of dineren in een huiskamersfeer. Proef onze Nederlandse wijn uit de Gelderse Achterhoek. Proost met een van onze lokale (speciaal) bieren. Geniet na van uw diner met een oer-Hollandse jenever of likeur. Bekijk hier onze menukaart.

Reserveer je tafel

Menu’s

Combinatie van hutspot, boerenkool en zuurkoolstamppot bij Restaurant The Pantry Amsterdam

Menu 1

Dutch Delight menu
25,95

Voorgerecht

Erwtensoep met roggebrood en katenspek

Hoofdgerecht

Combinatie van hutspot, boerenkool- en zuurkoolstamppot geserveerd met een rookworst of een gehaktbal

Nagerecht

Vlaflip

🌿vegetarisch mogelijk

 

Ovenschotel met bloemkool en gehakt bij Restaurant The Pantry Amsterdam

Menu 2

Grandmothers kitchen menu
29,95

Voorgerecht

3 Geitenkaas kroketjes op een bedje van sla met honingmosterd dressing

Hoofdgerecht

Ovenschotel met bloemkool, gehakt, uien, kerrie, Old Amsterdam kaas  en aardappelpuree

Nagerecht

Poffertjes met boter en poedersuiker

🌿 vegetarisch mogelijk

 

Hachee met rode kool en aardappelpuree bij Restaurant The Pantry Amsterdam

Menu 3

Amsterdam honor menu
32,95

Voorgerecht

Trio van Hollandse worsten geserveerd met brood, Amsterdams zuur en mosterd

Hoofdgerecht

Hachee geserveerd met rode kool en aardappelpuree

Nagerecht

Chocoduo met advocaat
(chocolademousse en -ijs)

Zeebaars gestoomd met verse groene kruiden en geserveerd met aardappelpuree en seizoensgroente bij Restaurant The Pantry in Amsterdam

Menu 4

Volendam Fish menu
34,95

Voorgerecht

3 Hollandse garnalenkroketjes met een cocktailsausje

Hoofdgerecht

Zeebaars gestoomd met verse groene kruiden en geserveerd met aardappelpuree en seizoensgroente

Nagerecht

Stroopwafelijs met een stroopwafeltje en slagroom

 

XXL combinatie The Pantry Amsterdam

Menu 5

The Full Pantry Experience
42,50

Voorgerecht

Erwtensoep met roggebrood en katenspek + 1 haring met uitjes en zuur + 2 bitterballen

Hoofdgerecht

Combinatie van hutspot, boerenkool-, bloemkool- en zuurkoolstamppot geserveerd met rookworst én gehaktbal

Nagerecht

Vlaflip en Poffertjes

 

Menu à la carte

NIET verwijderen, deze wordt niet getoond

Koude voorgerechten

1. Brood met kruidenboter 4,75

2. Hollandse garnalencocktail 12,50

3. Gerookte paling op toast 11,50
(2 stuks)

4. Haring met uitjes en zuur 9,50
(2 stuks)

5. Combinatie van vis 14,50
(gerookte paling, Hollandse garnalen en haring)

6. Trio van Hollandse worsten 9,75
(met brood, Amsterdams zuur, en grove mosterd)

Warme voorgerechten

7. XXL voorgerecht 14,25
(Erwtensoep, bitterballen en haring)

8. Tomatensoep 5,95

9. Erwtensoep 6,95
(met roggebrood en katenspek)

10. Bitterballen 6,95
(6x met grove Zaanse mosterd, ook vegetarisch te verkrijgen)

11. Geitenkaas kroketjes 6,95
(3x met salade en honing mosterd saus)
(extra 2,15)

12. Hollandse garnalenkroketjes 7,95
(3x met een cocktailsausje)
(extra 2,35)

Vleesgerechten

13. Biefstuk 22,00
(200 gram, met gebakken champignons, uien, frietjes en seizoensgroenten)

14. Kipsaté 19,95
(200 gram, met atjar, kroepoek, gebakken uitjes, frietjes en salade)

15. Oerbeenham 23,00
(450 gram, met een honingmosterdsaus, frietjes en salade)

16. Gepekelde varkens ribkarbonade 19,95
(met frietjes en salade)

Visgerechten

17. Zeebaars gestoomd met verse groene kruiden 21,50
(met aardappelpuree en groentenmix)

18. Zalm geserveerd met een kreeftensaus 21,50
(met aardappelpuree en groentenmix)

Vegetarische gerechten

19. Hutspot 16,50
(met appelmoes, picalilly en zuur)

20. Boerenkoolstamppot 16,50
(met appelmoes, picalilly en zuur)

21. Bloemkoolstamppot 16,50
(met appelmoes, picalilly en zuur)

22. Combinatie van hutspot, boerenkool- en bloemkoolstamppot 16,50
(met appelmoes, picalilly en zuur)

23. Ovenschotel 16,50
(prei, uien, kerrie, Old Amsterdam kaas en aardappelpuree)

24. Kaasfondue 18,00
(met brood, rauwkost en een salade)

25. Gegratineerde geitenkaassalade 17,50
(met appel, honing, walnoten en brood)

Traditionele Hollandse gerechten

26. XXL combinatie hutspot, boerenkool-, bloemkool- en zuurkoolstamppot 24,95
(met een rookworst én een gehaktbal)

27. Combinatie van hutspot, boerenkool- en zuurkoolstamppot 17,75
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)

28. Zuurkoolstamppot met spekjes 17,75
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)

29. Bloemkoolstamppot 17,75
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)

30. Hutspot met draadjesvlees 17,75
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)

31. Boerenkoolstamppot 17,75
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)

32. Runderhachee 18,25
(gestoofd rundvlees met rode kool en aardappelpuree)

33. Ovenschotel 18,25
(bloemkool, gehakt, uien, kerrie, Old Amsterdam kaas en aardappelpuree)

34. Kapucijners 18,25
(Kapucijners met speklapjes, zuur, piccalilly, uien en appelmoes)

Nagerechten

35. Vlaflip 5,25

36. Boerenjongensijs met slagroom 7,50

37. Appeltaart met slagroom 7,50
(ijs 1,95 extra)

38. Poffertjes met boter en poedersuiker 6,95

39. Stroopwafelijs 7,50
(met een stroopwafeltje en slagroom)

40. Chocoduo met advocaat 7,95
(chocolademousse en -ijs)

41. Oma’s koektrommel 8,25
(met 2 likeurtjes en Hollands koek assortiment)

42. Koffie speciaal 7,95
(Irish-Whisky, French-Grand Marnier, Italian-Amaretto, Spanish-Tia Maria, Baileys)

43. Jenever 5,25
(Jong, oud, korenwijn)

Pin It on Pinterest

Share This