Menukaart
Traditionele en huisgemaakte gerechten uit de Nederlandse keuken
Menu’s
Menu 1
24,50
Voorgerecht
Erwtensoep met roggebrood en katenspek
Hoofdgerecht
Combinatie van hutspot, boerenkoolstamppot en zuurkoolstamppot geserveerd met een rookworst of een gehaktbal
Nagerecht
Vlaflip
🌿 vegetarisch mogelijk
Menu 2
28,50
Voorgerecht
3 Geitenkaas kroketjes op een bedje van sla met honingmosterd dressing
Hoofdgerecht
Ovenschotel met bloemkool, gehakt, uien, kerrie, Old Amsterdam kaas en aardappelpuree
Nagerecht
Poffertjes met boter en poedersuiker
🌿 vegetarisch mogelijk
Menu 3
Voorgerecht
Trio van Hollandse worsten geserveerd met brood, Amsterdams zuur en mosterd
Hoofdgerecht
Hachee geserveerd met rode kool en aardappelpuree
Nagerecht
Chocoduo met advocaat
(chocolademousse en -ijs)
Menu 4
33,00
Voorgerecht
3 Hollandse garnalenkroketjes met een cocktailsausje
Hoofdgerecht
Zeebaars gestoomd met verse groene kruiden en geserveerd met aardappelpuree en seizoensgroente
Nagerecht
Stroopwafelijs met een stroopwafeltje en slagroom
Menu à la carte
NIET verwijderen, deze wordt niet getoond
Koude voorgerechten
Brood met kruidenboter 4,50
Hollandse garnalencocktail 10,95
Gerookte paling op toast 10,95
Haring met uitjes en zuur 8,25
(2 stuks)
Combinatie van vis 12,95
(gerookte paling, Hollandse garnalen en haring)
Trio van Hollandse worsten 9,75
(met brood, Amsterdams zuur, en grove mosterd)
Warme voorgerechten
Tomatensoep 5,95
Erwtensoep 6,95
(met roggebrood en katenspek)
Bitterballen 6,50
(6x met grove Zaanse mosterd, ook vegetarisch te verkrijgen)
Geitenkaas kroketjes 6,95
(3x met salade en honing mosterd saus)
(extra 2,15)
Hollandse garnalenkroketjes 7,80
(3x met een cocktailsausje)
(extra 2,35)
Traditionele Hollandse gerechten
Hutspot met draadjesvlees 16,50
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)
Boerenkoolstamppot 16,50
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)
Zuurkoolstamppot met spekjes 16,50
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)
Bloemkoolstamppot 16,50
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)
Combinatie van hutspot, boerenkool- en zuurkoolstamppot 16,50
(geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)
Runderhachee 16,95
(gestoofd rundvlees met rode kool en aardappelpuree)
Ovenschotel 16,95
(bloemkool, gehakt, uien, kerrie, Old Amsterdam kaas en aardappelpuree)
Kapucijners 16,95
(Kapucijners met speklapjes, zuur, piccalilly, uien en appelmoes)
Vleesgerechten
Biefstuk 19,95
(200 gram, met gebakken champignons, uien, frietjes en seizoensgroenten)
Kipsaté 18,50
(200 gram, met atjar, kroepoek, gebakken uitjes, frietjes en salade)
Oerbeenham 21,00
(450 gram, met een honingmosterdsaus, frietjes en salade)
Gepekelde varkens ribkarbonade 17,95
(met frietjes en salade)
Visgerechten
Zeebaars gestoomd met verse groene kruiden 19,95
(met aardappelpuree en groentenmix)
Zalm geserveerd met een kreeftensaus 19,95
(met aardappelpuree en groentenmix)
Kabeljauwfilet met hollandaise saus 19,95
(met frietjes en salade)
Vegetarische gerechten
Hutspot 14,95
(met appelmoes, picalilly en zuur)
Boerenkoolstamppot 14,95
(met appelmoes, picalilly en zuur)
Bloemkoolstamppot 14,95
(met appelmoes, picalilly en zuur)
Combinatie van hutspot, boerenkool- en bloemkoolstamppot 14,95
(met appelmoes, picalilly en zuur)
Ovenschotel 14,95
(prei, uien, kerrie, Old Amsterdam kaas en aardappelpuree)
Kaasfondue 16,50
(met brood, rauwkost en een salade)
Gegratineerde geitenkaassalade 15,95
(met appel, honing, walnoten en brood)
Nagerechten
Vlaflip 5,25
Boerenjongensijs met slagroom 7,50
Appeltaart met slagroom 7,50
(ijs 1,95 extra)
Poffertjes met boter en poedersuiker 6,95
Stroopwafelijs 7,50
(met een stroopwafeltje en slagroom)
Chocoduo met advocaat 7,95
(chocolademousse en -ijs)
Oma’s koektrommel 8,25
(met 2 likeurtjes en Hollands koek assortiment)
Koffie speciaal 7,25
(Irish-Whisky, French-Grand Marnier, Italian-Amaretto, Spanish-Tia Maria, Baileys)
Jenever 4,95
(Jong, oud, korenwijn)