Restaurant Pantry

 
   
       3 gangen menu's        Informatie         Reserveren        Homepage  
 

 

Koude voorgerechten  
   
Brood met kruidenboter 3,50
Hollandse garnalencocktail 9,75
Gerookte paling op toast 9,60
Haring met uitjes en zuur (2 stuks) 7,50
Combinatie Vis ( Gerookte paling, Hollandse garnalen en haring) 11,20
Carpaccio van gerookte runderbiefstuk 9,75
met een sherry truffel dressing en old Amsterdam kaas  
   
Warme voorgerechten  
   
Soep van de dag …. 
Erwtensoep geserveerd met roggebrood en een plakje katenspek 5,65
Bitterballen (5)        5,00
Geitenkaas kroketjes (3 x ) op een bedje van rucola met honing mosterd saus 6,25
Hollandse garnalenkroketjes (3 x ) met een cocktailsausje 6,75
   
Vleesgerechten  
Biefstuk (200 gram) geserveer met gebakken champignons 17,20
frietjes en seizoensgroente  
Kipsaté  13,50
geserveerd met frietjes en salade  
Oerbeenham (450 gram) met een honingmosterdsaus 17,85
geserveerd met frietjes en salade  
Gepekelde varkens ribkarbonade 13,80
geserveerd met aardappelkroketjes en salade  
   
Visgerechten  
Zeebaars gestoomd met verse groene kruiden 17,20
geserveerd met aardappelpuree en seizoensgroenten   
Zalm geserveerd met een kreeftensaus 16,70
aardappelpuree en seizoensgroente  
Gebakken sliptong met een ravigotesaus ( 2 stuks ) 16,90
geserveerd met frietjes en salade  
   
Traditioneel Hollandse gerechten  
   
Hutspot gemengd met draadjesvlees 12,75
geserveerd met een rookworst of een gehaktbal  
Boerenkoolstamppot  12,25
geserveerd met een rookworst of een gehaktbal  
Zuurkool bereid met zuurkoolspek  12,50
geserveerd met een rookworst of een gehaktbal  
Combinatie van bovenstaande stamppotten  12,75
geserveerd met een rookworst of een gehaktbal  
Runderhachee  14,60
geserveerd met rode kool en aardappelpuree  
Ovenschotel 14,25
van bloemkool, gehakt, uien, kerrie, Old Amsterdam kaas en aardappelpuree  
Kapucijners 12,50
geserveerd met speklapjes, zuur, piccalilly, uien en appelmoes  
   
Vegetarische gerechten  
   
Kaasfondue  14,50
geserveerd met brood, rauwkost en een salade   
Gegratineerde geitenkaas salade 12,25
met appel, honing, walnoten geserveerd met brood  
   
Nagerechten  
   
Vlaflip 4,00
Kaneelijs geserveerd met kletskop en vanille saus 6,00
Browni met walnoten, vanille ijs, kersensaus en slagroom 6,10
Poffertjes met boter en poedersuiker 5,00
Kaasplankje met 4 Hollandse kazen 8,00
Witte chocolade mousse met karamel saus 6,10
   
Irish Coffee (Whisky) 6,75
French Coffee ( Grand Marnier) 6,75
Italian Coffee ( Amaretto) 6,75
Spanisch Coffee ( Tia Maria) 6,75
   
Dessertwijn Moscatel Oro, Torres 4,75